Wat houdt het dieet juist in en hoe werkt het?

Het Rainpharma dieet combineert de natuurlijke RainPharma proteïne shakes met voedingssupplementen en gezonde voeding onder begeleiding van professioneel voedingsadvies. 

We starten met een gratis lichaamsanalyse en vrijblijvend intakegesprek waarin we je alle info geven over het dieet. 

Tijdens het Rainpharma dieet doorloop je in totaal 3 periodes.

De afslankingsperiode heeft als doel om je snel en efficiënt te doen afvallen. Het is een korte periode van maximum 12 weken die je van je overgewicht moet verlossen (je komt om de 2 weken op consultatie). Beschouw ze als de motiverende start die de weg plaveit voor de gezonde levensstijl die in de volgende twee periodes centraal staat.

Het is een periode met strikte regels waarbij je vetverbranding in hoog tempo zal verlopen. Essentiel in dat proces zijn de RainPharma shakes. Dat zijn proteïnshakes met een unieke samenstelling die je spiermassa beschermen  tijdens de vetverbranding. We geloven in de motiverende resultaten van een proteïnedieet, maar stellen ons grote vragen bij de samenstelling van klassieke producten tijdens zo'n dieet. De RainPharma shakes zijn volledig caseïne- en glutenvrij, stoffen waar klassieke producten net op gebaseerd zijn, maar die wij trachten te vermijden. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen en zoeken naar alternatieven voor kunstmatige zoetstoffen. Zo zal je niet alleen wat sneller afslanken dan een klassiek proteïnedieet, maar op die manier respecteer je vooral jouw gezondheid. Daardoor is het ook makkelijker om je nieuwe gewicht te behouden. Daar draait het om, toch?

Het RainPharma dieet is dan ook veel meer dan een proteïnedieet. Deze eerste periode waarin je shakes zal drinken, steeds aangevuld met gerechten op basis van vlees, vis, eieren en veel groenten, houden we zo kort mogelijk. Het grootste deel van het dieet bestaat uit bewustwording rond natuurlijke, eerlijke en volwaardige voeding.

De verzilveringsperiode in het RainPharma dieet wil de goede start die je genomen hebt bestendigen, maar ook vooral verstevigen zodat je ook op lange termijn op gewicht blijft. Hoe we dat willen bereiken is heel simpel: door gezond te eten. Je komt elke week even op controle.

Tijdens de negen weken die deze periode telt, is het de bedoeling dat je heel wat nieuwe dingen leert over gezonde voeding. Door naar je lichaam te luisteren en het te onderhouden met de kennis die je hier opdoet, ga je nauwgezet op zoek naar een voedingspatroon dat bij je past. Aan de hand van een eetdagboek houdt je alles bij met de bedoeling om aan het einde van deze periode een stabiel gewicht te bereiken. Wanneer je niet meer afvalt en niet meer bijkomt, en je lichaam dus een realistisch gewicht heeft bereikt, heb je de laatste basis gelegd voor de laatste periode van het RainPharma dieet.

De regel van 2, de laatste periode van het dieet, heeft als doel je nog 12 maanden te begeleiden.  Die begeleiding is minder intensief (elke maand consultatie) omdat je met de kennis en het nieuwe besef dat je verworven hebt zelf een heel eind moet kunnen komen. Het gewicht dat je op het einde van de verzilveringsperiode vastlegde, geldt hier als vertrekpunt. Zolang je niet meer dan 2kg  overschrijdt in vetmassa, zit je op schema.

Met die 12 maanden extra begeleiding vergroten we de kans dat je je nieuwe levensstijl volhoudt. Je lichaam heeft namelijk een half jaar tot een jaar nodig om te "wennen" aan je nieuwe gewicht. Daarom is het zo belangrijk om je lichaam gedurende dat jaar optimaal te voeden en te onderhouden. Hierbij speelt je nieuwe levensstijl maar ook de RainPharma voedingssupplementen, een belangrijke rol. Na een jaar zal je lichaam gewend zijn aan je nieuwe gewicht en wordt het aanzienlijk makkelijker om dit te onderhouden.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x