Balance dieet VS. Smart Nutrition Project

Bij RainPharma hebben we twee programma's die je kan volgen om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en je huid te verbeteren. 

Het SNP programma, Smart Nutrition Project is een kort programma van ongeveer 2 weken waarin we de focus leggen op het detoxen van het lichaam. We gaan je lichaam ontgiften; voedingsmiddelen zoals cafeïne, suiker, caseïne (koemelk) staan niet op het menu. Je drinkt 2 x per dag een gezonde plantaardige eiwitshake en je vult je voedingspatroon aan met gezonde voeding en de orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma.

Alles wat je nodig hebt bevindt zich in de SNP startbox, samen met het werkboekje. Dit programma is geschikt voor iedereen die graag enkele kilo's kwijt wil en zich beter wil voelen. Je gaat als het ware het lichaam een gezonde reset geven. De huid verbetert en je hebt tonnen energie.

Dit detox programma wordt gezamenlijk 2x per jaar gedaan. Honderden mensen doen dan mee. We zitten samen in een whatsapp groep en wisselen recepten uit en motiveren elkaar.

Het Rainpharma dieet (Balance Box dieet) daarentegen is een intensievere versie van het SNP programma. Dit programma is bedoeld voor mensen die meer kilo's moeten afvallen en wordt al jaren succesvol ingezet. Dit programma wort enkel gedaan onder intensieve begeleiding van een RainPharma voedingscoach en verloopt in 3 periodes. De afslankperiode, de verzilveringsperiode en de regel van 2 periode. je koopt het startpakket (Balance box) aan waarmee je van start kan gaan, de begeleiding van 1,5 jaar krijg je er gratis bij. We gaan voor een verantwoorde, natuurlijke gezonde aanpak. Je leert opnieuw gezond eten. Daardoor  zijn de resultaten blijvend.

Contacteer ons voor meer info, we helpen je graag verder met je keuze tussen het SNP programma en het Balance Box dieet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x