Over ons

MINT Beauty

Over ons: Op 31 mei 2003 werd mijn salonnetje, schoonheidsinstituut Belle & Beau in hartje Boortmeerbeek een feit. Na de lockdown in 2020 had ik (Els) ineens het (MINT)groen licht gezien. Op die 8 weken tijd genoot ik enorm van de frisse buitenlucht en kreeg ik meer voeling en respect voor de natuur. Na de lockdown was er opeens geen tijd meer voor "buiten te zijn" en de natuur "te beleven".  Ik besloot de natuur mee binnen te brengen in mijn instituut waardoor "MINT" het leven zag. We zijn nu een groen "ecologisch" schoonheidsinstituut. Met alle respect voor de natuur wordt er nu gewerkt met 100% natuurlijke producten, een op en top Belgisch merk: "RainPharma". We proberen de natuur zo min mogelijk te belasten; milieuvriendelijke gebruiksmaterialen en verpakkingen, daar doen we het voor. We werken zo weinig mogelijk met wegwerpmateriaal (al steekt Covid daar een stokje voor). Maar wie zoekt die vindt; zo werken we reeds met biologisch afbreekbare wegwerphanddoeken en proberen ons keer op keer te verbeteren... in functie van onze mooie natuur.

Mijn favorietje uit het assortiment van de RainPharma producten is de essential oil Peppermint, en aangezien de zachte mintgroene kleur uit het blokje hieronder mij helemaal doet opfleuren heb ik gekozen voor de naam MINTbeauty, want zeg nu zelf (zoals de Engelsen het zeggen) "This is MINT" ("Dit is geweldig").

Het instituut kreeg een ware "make-over". Het interieur werd aangekleed met warm steigerhout... veel plantjes... een heerlijk essential oil geurtje... Een vriendelijke rustige omgeving nodigt je uit voor een heerlijk verwenmomentje. Wees welkom...

Laat ons weten wat je goed vond, maar zeker ook waar we kunnen verbeteren. 

Have a MINT moment...

X Els
Have a MINT moment...


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x