MINTBeauty Boortmeerbeek voert schoonheidsbehandelingen uit op afspraak, walk-in behandelingen zijn uiteraard mogelijk indien er bij een van de medewerkers in de agenda tijd beschikbaar is. 

U kan een afspraak maken via de telefoon in de winkel en via ons online boekingssysteem. Er wordt een voorschot gevraagd bij het boeken, die dan in mindering wordt gebracht bij het afrekenen na  de behandeling.

U wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn, zodat de behandeling op de afgesproken tijd kan starten. 

Indien u niet aanwezig kan zijn op de afspraak, vragen wij om deze ten laatste 24 uur vooraf te annuleren via je persoonlijke klantenzone of telefonisch (voicemailberichten gelden niet, deze gaan vaak verloren).

Annulaties die via bericht (whatsapp, Messenger, Instagram, email) binnenkomen worden vaak niet tijdig door ons opgemerkt (wij zijn tenslotte aan het behandelen) en worden niet geaccepteerd.

Indien u niet binnen 24u voor aanvang de behandeling annuleert zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen (voorschot) ter compensatie van de verloren tijd. 

Bij een " No Show " (niet aanwezig zijn op uw afspraak zonder mededeling) wordt 100% van uw behandeling in rekening gebracht middels een betaalverzoek.

Wat bij ziekte? Het is mogelijk dat u of de (klein)kinderen ziek worden of u in quarantaine moet en u plots niet kan komen op de afgesproken afspraak. Toch reserveerde u een bepaald tijdsblok en kunnen wij "deze tijd" niet verder gebruiken om onze inkomsten te verwerven. Hier gelden dezelfde voorwaarden als bij een normale annulatie. U kan wel steeds uw afspraak aan een vriendin of familielid doorgeven indien u dat wenst.

Bij niet naleven van het MINTbeauty salonreglement staat het MINT vrij een nieuwe afspraak te weigeren aan de desbetreffende persoon.

Bij het online boeken kan de afspraakbevestiging en herinnering in de spam of ongewenste mail terecht komen. Controleer of uw e-mailadres juist is bij het online boeken van uw afspraak en dat u geen dubbele afspraken boekt.

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na de aankoopdatum en niet inwisselbaar voor geld. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Deze tarieven zijn geldig t/m 31 december 2022.

Bij het bevestigen van de afspraak gaat u automatisch akkoord met al het bovenstaande.

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x