MINT, your ORGANIC beautysalon te Boortmeerbeek.

Hier brengen we de natuur mee binnen binnen in het instituut. MINTbeauty is een groen "ecologisch" schoonheidsinstituut. Met alle respect voor de natuur wordt er gewerkt met 100% natuurlijke producten, een op en top Belgisch merk: "RainPharma". We proberen onze omgeving zo min mogelijk te belasten; milieuvriendelijke gebruiksmaterialen en verpakkingen, daar doen we het voor.  Werken doen we zo weinig mogelijk met wegwerpmateriaal (al steekt Covid daar een stokje voor). Maar wie zoekt die vindt; zo gebruiken we reeds biologisch afbreekbare wegwerphanddoeken en proberen ons keer op keer te verbeteren... in functie van onze mooie natuur.

Het instituut kreeg een ware "make-over". Het interieur werd aangekleed met warm steigerhout... veel plantjes... een heerlijk essential oil geurtje... Een vriendelijke rustige omgeving nodigt je uit voor een heerlijk verwenmomentje. Wees welkom...

Laat ons weten wat je goed vond, maar zeker ook waar we kunnen verbeteren. 

Have a MINT moment...

Tip: vergeet zeker onze webshop niet te bezoeken... Vind je iets niet? Stuur ons een bericht via het contactformulier, whatsapp of bel (015/52.53.22) ons even. Wij staan voor jou klaar!

Liefs Els & het MINT team. 


Have a MINT moment...


keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x