21SHOPPINGDAY

21SHOPPINGDAY

Voel jij de lente kriebelen? Bruis je van nieuwe energie? Heb je zin om je leven op te ruimen en een frisse start te nemen? 

Goed nieuws! Op dinsdag 21 maart krijg jij de kans om tijdens de 21SHOPPINGDAY al je RainPharma favorieten aan een grote korting te shoppen. Kom die dag zeker langs om te shoppen met 21% korting. Bovendien verrassen we je met superleuke geschenken. Wat deze geschenken zijn? We lichten hieronder al een tipje van de sluier op. Maar dat is nog niet alles! Er volgt nog meer...  Houd zeker onze nieuwsbrieven en socials in de gaten!

Op 21 maart vieren we het begin van de lente met de 21SHOPPINGDAY. Zoals altijd hebben we heel wat leuks in petto voor jou, waaronder ook mooie en duurzame extra’s. Deze keer zijn ze extra waardevol!

Voor deze extra’s vonden wij in Tales By Solid de ideale partner. Eenvoudigweg omdat wij dezelfde waarden delen.

Tales By Solid creëerde een prachtige collectie manden met Hadithi zodat elk interieur een frisse touch krijgt. Binnenkort staan deze duurzame manden uit Kenia bij jou thuis.  


De unieke kleurrijke manden die jij op 21 maart kan scoren werden stuk voor stuk handgemaakt door Keniaanse vrouwen in de regio Kasigau, rijk aan biodiversiteit en wildlife.  De inwoners van Kasigau leven van landbouw. Door de toenemende droogte mislukt de oogst vaak en gaan ze op zoek naar een alternatief inkomen. Als de nood hoog is, duiken al snel milieuonvriendelijke praktijken op, zoals het stropen van wilde dieren en de vernietiging van bossen voor houtskool, hout en meer landbouwgrond om te overleven.Tales by Solid helpt met lokale partner Hadithi vrouwen om over te schakelen naar een nieuwe, duurzame vorm van inkomen vanuit hun creativiteit en vakmanschap. Manden weven is namelijk een vaardigheid die de vrouwen in Kasigau al lang beheersen. Met deze actie geven wij - en jij - een extra boost aan dit project.  


De mandjes worden gemaakt met sisal, een plant die daar van nature groeit.

In elk mandje leggen de vrouwen hun eigen creativiteit. De kleuren en patronen kiezen ze zelf, waardoor elk mandje echt uniek is. Elke vrouw schrijft haar eigen naam in haar creaties. Eén vrouw maakte het dus speciaal voor jou.

Hoe je deze prachtige cadeaus kan scoren, maken we héél binnenkort bekend. We zijn alvast super trots dat we deze samenwerking aan jou mogen voorstellen.  

Ontdek meer over Tales By Solid en hun verhaal op hun website en Instagram: 

Talesbysolid.com 

@talesbysolid_ 

Warme groetjes,

Het MINT, RainPharma en Tales By Solid team.

Geraak je er niet tijdens de 21shopping day? De actie loopt ook 21 uur online.

Meer info over de actie volgt...

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x