Summer Skin Festival!

De zomer is gestart en wij hebben leuk nieuws voor jou! Ons Summer Skin Festival is helemaal terug van weggeweest. Deze zomer trakteren wij jou opnieuw op super leuke, zomerse cadeautjes. Ben je ook zo benieuwd? We verklappen het je vandaag. 

Luxueuze extra's

Vandaag begint de zomervakantie. En dat betekent dat ook het Summer Skin Festival weer van start gaat. Om jou goed voorbereid de zomer in te sturen, hebben we iets heel leuk voor jou in petto, want in juli en augustus verwennen wij jou met leuke extra's (twv maar liefst € 109,90) bij aankoop van je favoriete huidproducten. 

Super fleurig!

Koop je in juli of augustus 6 verschillende gelaats- of huidproducten? Dan krijg je van ons een fantastisch cadeau. Speciaal voor de zomer ontwierpen we twee maxi fleurige toilettassen. Een groene met maximalistische jungle print en felroze voering, de andere tijdloos zwart met geometrische zwart-witte binnenkant. Welke kies jij? 

Twee travel must-haves

Maar dat is niet alles! In jouw luxueuze toilettas staken we ook nog een full-size flesje van onze befaamde Fascinating Broccoli Seed Oil. Dit is een verfijnde olie gemaakt van broccolizaad. Fascinating Broccoli Seed Oil verzacht je huid, en heeft een heilzaam effect op de huid na blootstelling aan de zon. Daarnaast kan je deze olie ook op je haar gebruiken, voor glanzende, niet pluizende lokken.

Met de maxi toilettas en Fascinating Broccoli Seed Oil scoor jij twee travel must-haves twv maar liefst € 109,90! Dit wil jij niet missen. 

Maximaal gebruik

Waarschijnlijk scoorde jij de voorbije maanden één of meerdere van onze kleurrijke tasjes. Het design van deze maxi toilettassen past hier volledig bij. Bovendien zijn ze groot genoeg om jouw kleurrijk tasje in te steken. Binnenin de maxi toilettas zitten ook nog 8 onderverdelingen. Je hebt dus meer dan voldoende ruimte om al jouw favoriete producten in één keer mee te nemen! Deze fleurige toilettassen zijn dus echt maxi en ze passen perfect in elke badkamer en hotelkamer. 

Jij wil toch ook zo'n prachtige toilettas met Fascinating Broccoli Seed Oil bemachtigen? Kies jouw 6 favoriete gelaats- en huidverzorgingsproducten uit de meer dan 100 deelnemende producten in onze brochure. Geef je bestelling door aan ons of kijk online. Zo ga jij goed voorbereid én stijlvol de zomer in!

Ontdek de brochure

Maak snel je keuze want de voorraad toilettassen is beperkt. Op = op! Kom snel bij ons langs of kijk op mintbeauty.be.

Samen maken we er een fantastische zomer van!

Zonnige groetjes

Het MINTbeauty team

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x