Smart Nutrition Project

Lukt het maar niet om die laatste kilootjes te verliezen? Voel je je de laatste tijd moe? Heeft je huid er al eens beter uit gezien? Ben je even het noorden kwijt als het gaat over jouw voedingsgewoontes? Doe dan mee met ons Smart Nutrition Project! Een slim en gezond systeem om je lichaam te RESETTEN!

Deed jij mee met onze Fresh Start Detox op 11 januari?

Op maandag 11 januari 2021 startte de Fresh Start Detox. Twee weken lang volgen we het Smart Nutrition Project, een eenvoudig maar effectief detox-programma dat opgebouwd is rond gezonde voeding, meer beweging en een goede nachtrust. 

Ben jij ook klaar voor een gezonde reset? Alles wat je nodig hebt om mee te doen vind je in de Smart Nutrition Box. Contacteer ons of schaf je box aan in onze webwinkel zodat ook jij kan starten met je Detox. Je kan starten op elk moment!

Een fit lichaam en een gezond gewicht zijn dé sleutels voor een lang en goed leven. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Tijd om je voornemens waar te maken!

Doe je mee? Alles wat je nodig hebt, vind je in de Smart Nutrition Box. Kom even langs bij MINTbeauty, we geven je graag een woordje uitleg. Of bel ons op 015/52.53.22  - 0474/41.63.65
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x