Scoor nu je Sun Sets voor een stralende zomer!

Maak jouw zomer compleet met de supervoordelige Sun Sets van RainPharma!

Om al onze trouwe RainPharma klanten in de watten te leggen ontwierp RainPharma speciale Sun Sets. Deze sets zijn "limited edition" en je doet er groots voordeel mee. Voor welke gratis producten kies jij?

Ben jij een echte RainPharma fan en schaf jij jezelf alle Sun Sets aan? Dan ontvang jij bovenop alle gratis producten in de sets ook nog eens een grote tube van onze award winnende zonnecrème Daylight Defense. Laat de zomer maar beginnen!

Ontdek hieronder onze geweldige Sun Sets! (klik op de vetgedrukte linkjes voor meer info over de producten)

Classic abcdef 4+2 FREE

RainPharma ontwikkelde een geweldig stappenplan voor het gelaat. In maximaal zes stapjes tover je een gezonde, mooie huid tevoorschijn die perfect in balans is. Je gebruikt de producten volgens het alfabet, van A tot F. De eerste letter van de naam verraadt de volgorde. De producten zijn geschikt voor elk huidtype, maar voor specifieke noden voegden we een paar extraatjes toe. In deze Classic ABCDEF set zitten 6 producten, Je betaalt 4 producten, de 2 andere producten zitten er dus gratis bij.

Classic After Oil 2+1 FREE

Classic After Oil is als het ware de publiekslieveling van RainPharma en is onmisbaar in elke badkamer. Je gebruikt hem in de douche op je lichaam en laat een gevoede zachte huid achter. In deze set betaal je voor 2 After Oils van 250ml, je krijgt er 1 van hetzelfde formaat gratis bij. Zo heb je ook meteen steeds het perfecte cadeautje in huis als je onverwachts ergens op visite gaat.

Freshen Up 2+1 FREE

Heb jij al kennis gemaakt met deze "slimme" deo? Door de prebiotica in deze slimme formule breng je de natuurlijke bacteriële flora van de oksels in evenwicht. De slechte bacteriën die verantwoordelijk zijn voor vervelende geurtjes verdwijnen. De goede bacteriën worden ondersteund. Geweldig toch, zo fris door het leven dansen tijdens deze warme zomerdagen! In deze promo betaal je 2 tubes + ontvang je 1 gratis.

Freshen Down 2+1 FREE

De geweldige Freshen Up deo voor de oksels heeft nu een zusje (of broertje). Freshen Down is een 'slimme' deo crème voor de voeten. Zelfde principe als Freshen Up: door het in balans brengen van de bacteriën verdwijnen vervelende geurtjes. Je kan deze verfrissende voetdeo creme ook gebruiken als ontzwellende, verkoelende beenbalsem. In deze Freshen Down promo: 2 + 1 gratis!

Smart Nutrition Project 5+1 FREE

Ongetwijfeld heb jij al gehoord van onze SNP (detox) box. Smart Nutrition Project is een makkelijk voedingsprogramma waarmee je gedurende 2 weken je lichaam ontziet van alle ongezonde voedingsmiddelen. Met behulp van een hoogwaardige natuurlijke eiwitshake, 4 voedingssupplementen en de verduidelijkende gebruiksaanwijzing wordt gezond eten terug een makkie. Je zal merken dat je op 2 weken tijd 2 tot 5 kilo gewicht verliest, je meer energie krijgt, je huiskwaliteit verbetert, je beter slaapt en je een minder opgezette buik hebt. Volg je het gezonde programma langer dan 2 weken, dan verlies je op een comfortabele manier veel meer kilo's. In deze promobox krijg je de Daily Boost vitaminen volledig gratis!

Running Trio 2+1 FREE

Heb jij het geweldige voetritueel van Peter al gezien? RainPharma stelde een speciaal Running Trio pakket samen waardoor jij zelf ook dit ritueel thuis makkelijk kan uitvoeren. De Never Ending Circle (voetbad), de set Walking On Clouds met de 3 geweldige voetproducten en als kers op de taart: de High Performance Footfile (nieuwe professionele voetrasp) van RainPharma die er volledig GRATIS bij zit.

Classic After Oil - 1000ml

Deze After Oil vind je hierboven al in een 2+1 gratis set. We hebben De Classic After Oil nu ook in een gelimiteerde oplage van 1 liter. Voordelig en superhandig voor heel het gezin. Gebruik hem op een natte huid na het wassen in de douche. Breng hem aan spoel even na met water. Dep je droog met een handdoek. Zet deze topper op een mooie plaats in je badkamer. Zo heeft iedereen na het douchen een gehydrateerde zachte huid.

GRATIS Daylight Defense

En als je maar niet genoeg kan krijgen van al dit voordeel krijg je bij aankoop van in totaal alle bovenstaande SunSets onze Awardwinnende zonnecrème 200ml volledig gratis. De zomer kan dus volledig van start gaan! Vraag je spaarkaart bij ons in de shop.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x