Pascale Naessens X RainPharma

Twee verhalen, een missie

 

RainPharma en Pascale Naessens delen al meer dan 10 jaar een passie voor puurheid en schoonheid. Het geloof in de kracht van de natuur is hun grootste drijfveer. Ze zijn ervan overtuigd dat we ons lichaam mooier en sterker maken door de binnenkant met meer respect te behandelen. Een samenwerking stond dan ook in de sterren geschreven.Al vanaf de eerste ontmoeting hing er magie in de lucht. En een heerlijk geurtje. Gedeelde interesse in aromatherapie lag aan de basis van eindeloze gesprekken waarin de ideeën haast vanzelf in elkaar overvloeiden. Die instant creatieve match leidde tot Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma, een geurige mix van de meest pure essentiële oliën, met zorg samengesteld door Pascale Naessens en gebotteld door RainPharma.


Gedeelde passie en wederzijdse bewondering

Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma brengt aardse, kruidige en bloemige noten samen in een krachtige geur die tegelijk vrouwelijk en elegant is, helemaal passend bij het karakter van Pascale.

Vetiver, een van oorsprong Indische grassoort, zorgt voor de aardse noten. Deze essentiële olie bevordert de regeneratie van de huid terwijl de krachtige geur stimuleert om te aarden. De verwarmende geur van Black Pepper, een van de oudste specerijen ter wereld, vormt de overgang tussen de aardse en bloemige noten. Met zijn krachtige maar verfijnde, ietwat bloemige aroma zorgt zwarte peper voor positieve energie.

De florale noten tenslotte, ondersteunen de vrouwelijke speelsheid van deze blend. Geranium en Lavender brengen je tot rust en in balans. De zoete toets van Ylang Ylang voegt een verleidelijk en prikkelend accent toe. De bijzondere combinatie van geuren maakt gelukkig en zorgt voor binnen- pretjes.

Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma is de 24ste geur uit de Aromatherapy Essentials collectie van RainPharma. De geur is beschikbaar als Skin Wash (500 ml en 100 ml), als Natural Room Spray (50 ml) en als Essential Oil (30 ml).

There's more!